Başkan Şayir’den MHP'ye ziyaret

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım önceki gün MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve yönetimini ziyaret ettiler.

DİLOVASI 1.02.2021 20:30:30 522 0
Başkan Şayir’den MHP

Başkan Şayir’den MHP'ye ziyaret 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım önceki gün MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve yönetimini ziyaret ettiler. 

HEM İLÇEMİZ HEMDE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

Ziyarette konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası'nı daha iyi yerlere taşımak için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek "Cumhur İttifakı kapsamında gönülleri bir atan, aynı duygu ve düşünceleri paylaşan insanlarla bir aradayız ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" anlayışından hareket ediyoruz. Öncelikle devletin, milletin ve büyük Türkiye’nin menfaatlerini göz önüne alarak Cumhur İttifakı kuruldu. Bu çerçevede hep birlikte, birbirimize destek olarak bir sinerji ve enerji ile hem ilçemiz, hemde ülkemizin geleceği için çalışıyoruz."dedi. 

2023 HEDEFLERİNE EMİN ADIMLARLA GİDEN TÜRKİYE 

Milli birlik ve beraberliğin altını çizen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'da Cumhur İttifakı olarak çıktıkları yolda MHP ile yapılan ittifakın birlik ve beraberlik açısından hem Dilovası'nın hem de ülkenin menfaatine bir ittifak olduğunu belirterek, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla giden Türkiye'nin en büyük teminatının Cumhur İttifakı olduğunu söyleyerek MHP'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

GÜÇLÜ TÜRKİYE'NİN TEMİNATI   

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Gün birlik ve kardeş olma günüdür. Gerek içerde gerekse dışarda Türkiye'yi kuşatmaya çalışanlara karşı kurulan Cumhur İttifakı, darbe girişimleri ile ekonomik baskılarla ve Cumhurbaşkanı'nı bahane ederek Türkiye Cumhuriyeti'ne saldırarak ülkemizi bölüp parçalamak isteyenlere her zaman en güzel cevabı vermiştir. Cumhur İttifakının birlik ve beraberliği Ülkemizin güçlü duruşunun en büyük teminatıdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin milli duruşu bizlere hep örnek ve yol gösterici olmuştur. Bizler her zaman üzerimize düşeni  yapmaya hazırız” dedi. 


Perşembe 22.4 ° / 12.4 °
Cuma 19.2 ° / 11.5 °
Cumartesi 16 ° / 8.2 °