Başkan Şayir’den yeni istihdam kampanyası

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçede ki sanayicilerle bir araya gelerek ilçede ki işsizliğin azaltılması için yeni istihdam kampanyası başlattı.

DİLOVASI 19.03.2021 10:38:12 647 0
Başkan Şayir’den yeni istihdam kampanyası

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçede ki sanayicilerle bir araya gelerek ilçede ki işsizliğin azaltılması için yeni istihdam kampanyası başlattı. 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in göreve geldiği günden bu yana istihdama katkı çalışmaları kapsamında ilçede ki işsizliğin ortadan kaldırılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Şayir’in seçim sürecinde söz verdiği genç istihdamı artırmaya yönelik belediye bünyesinde kurduğu İstihdam Merkezi, iki yılda yaklaşık bin kişiye yeni istihdam sağlarken vatandaş ve firmalar arasında köprü olmaya devam ediyor. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KAMPANYASINA DESTEK 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaklaşık iki yıldır sürdürdüğü istihdama katkı kampanyasına duyarsız kalmayarak çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki gün ilçede ki bazı sanayici ve işadamları ile bir araya gelerek yeni bir kampanyaya start verdi. 

935 KİŞİYE YENİ İSTİHDAM SAĞLANDI 

İlçede ki sanayicilerle geliştirilen iyi diyaloglar çerçevesinde başlatılan yeni istihdam kampanyası ile ilgili sanayici ve işadamları ile bir toplantı yapan Başkan Şayir, “Dilovası Belediyesi olarak her zaman çalışanın ve sanayicinin destekçisi olmaya ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni istihdam çağrısına, duyarlılık göstermeye devam ediyoruz. Göreve gelirken, vatandaşımızın kendilerinden bir parça olarak gördüğü belediyenin her alanda yanlarında olduğunu htirmek amacıyla İstihdam Merkezimizi kurduk. Geçen 2 yıllık sürede istihdama çok ciddi fayda sağladık. Hizmet noktasında örnek bir istihdam merkezi olmayı amaç edinen merkezimize, bugüne kadar yaklaşık 4 bin vatandaşımız iş için başvurup öz geçmişini bıraktı. Bunlardan 935’i, bizden personel talebinde bulunan firmalarda işe yerleştirildi. İlk günden itibaren İstihdam Merkezimize başvuranlara umut olmaya devam ediyoruz” dedi. 

HEPİMİZ BU KENTİN BİRER PARÇASIYIZ 

Sanayicilere yeni istihdam konusunda yeni kampanya başlattığını söyleyen Başkan Şayir, “Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Bizler bu kentte ikamet ederken sizlerde bu kentin sanayicileri olarak üretim yapıyor ve ekmeğinizi kazanıyorsunuz. Açıkçası hepimiz bu kentin birer parçasıyız. Bugün burada bizleri kırmayarak toplantımıza teşrif ettiniz. Dilovası Belediyesi olarak belediye hizmetlerimizin yanında ilçemizde ki işsizliğinde ortadan kaldırılması için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Daha önce de yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemizde ki istihdama katkı amacıyla sizler de elinizden geleni yapmaya da gayret gösterdiniz. Hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. 

YENİ KAMPANYAYA START VERDİ 

İlçemizi daha gelişmiş bir kent haline getirmek ve vatandaşlarımızın refah ve yaşam standartlarını yükseltmek için gelin hep birlikte bir kez daha yeni istihdam konusunda kampanya yapalım. Sizlerden bugünden itibaren en az birer kişi daha istihdam etmeniz konusunda desteklerinizi bekliyorum. Sizlerle başlayacak bu kampanyanın ilçemizde ki diğer sanayicilere de örnek olması ve onları da teşvik etmek için buradan start vermek istiyorum. Şimdiden hepinize desteklerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi. 

SANAYİCİDEN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR 

Toplantıya katılan sanayiciler, Başkan Şayir’in çağrısına kulak vererek başlatılan kampanyaya destek amacı ile en az birer kişinin istihdam edilmesi konusunda yardımcı olacaklarını söyleyerek Başkan Şayir’e hem 

 gayretlerinden hem de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. 


Cuma 20.8 ° / 12 °
Cumartesi 22.2 ° / 12.5 °
Pazar 23.9 ° / 14.4 °