Beylikbagi haberleri,Beylikbagi Son dakika,Hatem Soysal

Beylikbağı bölgesinin önde gelen isimleri önceki akşam bölgenin sorunlarını masaya yatırdı.

Beylikbağı Mahallesi 4.11.2020 17:43:00 1581 0
Beylikbagi haberleri,Beylikbagi Son dakika,Hatem Soysal

Beylikbağı bölgesinin önde gelen isimleri önceki akşam bölgenin sorunlarını masaya yatırdı. Bölge muhtarları ve meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda, parti farkı gözetmeksizin Beylikbağı bölgesinin sorunlarına herkesin katkıda bulunması gerektiğine dikkat çekildi.

 

 

Kocaeli Giresunlular Derneği eski başkanı Hatem Soysal’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya; Kocaeli Büyükşehir belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Beylikbağı bölgesi meclis üyeleri Mahmut Yandık, Abdullah Kahraman ve Erhan Bölük ile Beylikbağı Mahalle Muhtarı Mesut Akbayrak, Ulus mahalle Muhtarı Hüseyin Akın, Hürriyet Mahalle Muhtarı Ahmet Aslan, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Necati Kütük,Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sedat Kıldacı, Adem Yavuz Mahalle Muhtarı Ekrem Usanmaz, Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş, Köşklüçeşme Mahalle Muhtarı Mehmet Altıntaş, Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Fatih Yalsız, Beylikbağı mahallesi azası Oktay Bayhan ve Hürriyet Mahallesi azası Ercan Türker ile Beylikbağı bölgesinde yaşayan Gazete Ulus genel yayın yönetmeni Mustafa Arslan da katıldı.

 

 

Toplantıya zamanı kısıtlı olduğu için kısa süreli katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, toplantıdan erken ayrılacağını ifadeç ederek, ycapılan çalışmalar için herkese başarılar diledi. Toplantının ev sahipliğini yapan Hatem Soysal ise toplantıları geçmişte sık sık yaptıklarını ifade ederek, hiç bir siyasi amacının olmadığını belirtti. Bundan sonraki toplantılara Beylikbağı bölgesi ile yakın ilişkileri olan Yenikent ve Köşklüçeşme mahalle muhtarlarını da dahil ettiklerini söyledi. Her iki mahalel muhtarı da Beylikbağı bölgesi ile sorunlarının aynı olduğuna dikkat çekerek, toplantıya davet edilmekten mutlu olduklarını ifade ettiler.

 

 

BÖLGENİN SORUNLARI ORTAK!

 

 

Daha sonra teker teker söz alan muhtarlar, meclis üyeleri aracılığı ile sorunlara çözüm bulunmasını istediler. Muhtarların en çok SEDAŞ ve Türk Telekom’dan dert yandıkları gözlenirken, bölgenin kangren olmuş sorunlarına bir an önce kalıcı çözüm bulunmasını istediler. Ulaşım, aydınlatma, çevre, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele konularının gündeme geldiği toplantıda Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallelerinin de tapu sorunlarının çözümü istendi. CHP’li Meclis Üyesi Erhan Bölük, muhalefet meclis üyesi olarak bölgenin sorunlarını iyi bildiğini ve sık sık meclise getirdiğini söyledi ve AK Partili meclis üyelerinden destek istedi. AK Partili Meclis Üyeleri Mahmut Yandık ve Abdullah Kahraman da sorunların çözümü ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile sürekli görüştüklerini ve geçmişe oranla sorunların çözüme daha da yakın olduğuna dikkat çektiler.


Perşembe 22.1 ° / 11.5 °
Cuma 17.4 ° / 8.9 °
Cumartesi 18.9 ° / 9.2 °