Çayırova’da, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde şehitler anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü ve şehitleri anma günü dolayısıyla Çayırova’da düzenlenen programda, vatan uğruna canını feda eden şehitlerimiz anıldı.

ÇAYIROVA 18.03.2021 16:12:53 724 0
Çayırova’da, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde şehitler anıldı

Çayırova’da, Çanakkale Zaferi’nin  yıldönümünde şehitler anıldı

 

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü ve şehitleri anma günü dolayısıyla Çayırova’da düzenlenen programda, vatan uğruna canını feda eden şehitlerimiz anıldı. Çayırova Şehitliği’nde İlçe Kaymakamı Hasan Gözen ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin çelenk sunması ile başlayan programda saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Kaymakam Hasan Gözen ve Belediye Başkanı Çiftçi ve beraberindeki protokol üyeleri şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktılar. Şehitler için dua okunmasının ardından anma programına Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda devam edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Video gösterisi ve şiirin okunduğu program ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un hediye takdimi ile son buldu.


Perşembe 22.4 ° / 12.4 °
Cuma 19.2 ° / 11.5 °
Cumartesi 16 ° / 8.2 °