Enes Altuntaş ve ekibi farkını gösteriyor

Ak Parti Gebze gençlik kollarından hayata dokunan sosyal sorumluluk projesi.

Yaşam 28.03.2021 21:33:55 1004 0
Enes Altuntaş ve ekibi farkını gösteriyor

Ak Parti Gebze gençlik kolları başkanı Enes Altuntaş başkanlığında Doğuştan ve Sonradan engelli kalan sokak hayvanları için başlattıkları proje kapsamında; Engelli Yürüteci ihtiyacı olan;  8 Kedi, 7 Köpek olmak üzere toplamda 15 adet yürüteç yaparak örnek davranış sergilediler. 

Ak Parti Gebze gençlik kolları başkanı Enes Altutaş Gazetemize yapmış olduğu yazılı açıklamada: ‘’bu ve bunun gibi hayata dokunan bizlere tarifsiz mutluluk ve sevinç yaşatan sosyal sorumluluk projelerine olabildiğince öncelik vererek gelecek nesillere kalıcı güzel projeler bırakmak istiyoruz’’ dedi.

Altuntaş açıklamasına şöyle devam etti;

‘’MutluluğaBirAdımAt diyerek başlattığımız bir projenin daha sevincini yaşıyoruz.

YAPTIĞIMIZ PROJENİN VERMİŞ OLDUĞU SEVİNÇ TARİF EDİLEMEZ

Doğuştan ya da sonradan Engelli olan Sokak Hayvanlarımız için AKGENÇ GEBZE ailesi olarak, Tamamı el emeği olan yürüteçlerimizi hazırlayıp, engelli sessiz dostlarımıza göndererek bir farkındalık çalışmasına daha imza attık.

BİZİ YANLIZ BIRAKMAYAN BAŞKANLARIMIZA TEŞEKÜR EDERİM

Projemizi gerçekleştirirken daima yanımızda olan İlçe Başkanımız Recep KAYA, Belediye Başkanımız Zinnur BÜYÜKGÖZ ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Baki ÖZDEMİR Başkanlarıma çok teşekkür ederim’’ .dedi.

Enes Altuntaş sözlerine bir hadis örneği ile sonlandırdı.

Cenab-ı ALLAH (cc) buyurur ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır.Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!" Hadis-i Şerifini şiar edinerek önce ALLAH'ın rızası, sonra da örnek olmak maksadı ile çalışmalarımız devam edecektir.


Cumartesi 18.9 ° / 9.2 °
Pazar 13.2 ° / 10.1 °
Pazartesi 15.2 ° / 10.9 °