ÖZGÜR YAMAK: BEYLİKBAĞI SORUMLUSU OLDU!

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe gençlikkolları yöteticisi Özgür Yamak,Beylikbağı Sorumlusu oldu.

Beylikbağı Mahallesi 23.10.2020 10:53:05 1530 0
ÖZGÜR YAMAK: BEYLİKBAĞI SORUMLUSU OLDU!

beylikbagihaber.com/ Özel Haber.

Uzun yıllardır Aktif siyasetin içinde bulunan Beylikbağı bölgesinin Genç girişimci İş insanlarından Beylikbağı Ankara Caddesinde Faliyet gösteren Aslan Foto'nun sahibi Özgür Yamak: Yeniden Refah Partisi Gebze Gençlik Kolları Yöneticisi olmasının ardından İlçe Başkanı Halil Bilikci tarafından Beylikbağı bölgesinde gençlerden sorumlu başkan olarak atandı.

 

ÖZGÜR YAMAK KİMDİR ?

1988 beyoğlu doğumlu olan, aslen Giresunlu Ankara caddesinde fotoğrafçılık yapmaktadır. Sosyal bir faliyet olarak gördüğü siyaseti çok seven ve hep kendi kendine yetebilen bir Türkiye hayal ediyorumdiyen Yamak:  ‘’Bu doğrultu’da bu hayalleri gerçekleştirebilecek olan genel başkanımız Syn.Fatih Erbakan beyi çok yakinen takip ediyordum. Bu davada bende olmalıyım diyerek mili görüş davasına hizmet etmek istedim ve ilce teşkilat başkanımız Syn. Cabir Bilikci ile görüşerek milli görüş ideolojisi ve Refah Partisi’ne adımımı Beylikbağı gençlik kolları mahalle başkanı olarak attım.

Milli görüş nedir? bunu öğrenirken diğer teşkilatlarda olmayan cihat kavramını öğrendim ve çalışmalarımızı bu yönde yaparken yine ilçe başkanımız Halil Bilikci ve teşkilat başkanımız Cabir Bilikci’nin teveccühü ile ilçe gençlik kollarında Beylikbağı sorumlusu olarak görevime devam edeceğim.

 Görevimiz ne olursa olsun yaptığımız hizmetler de ne yaptıysak Allah rızası için yapabilme anlayışını prensip edinerek çalışacağız, çünkü burada gelecek var çünkü burada refah var yeniden refah partisi’’.Dedi.


Cuma 20.8 ° / 12 °
Cumartesi 22.2 ° / 12.5 °
Pazar 23.9 ° / 14.4 °