Kocaeli Keşaplılar Birlik ve Dostluk Gecesi için hazırlıklarını tamamladı

Kocaeli Giresun Keşaplılar Eğitim ve Kültür Derneği, 13 Ocak Cumartesi günü saat 19.00'da gerçekleştireceği "Kocaeli Keşaplılar Birlik ve Dostluk Gecesi" için hazırlıklarını tamamladı

KÜLTÜR 5.01.2024 00:02:00 622 0
 Kocaeli Keşaplılar Birlik ve Dostluk Gecesi için hazırlıklarını tamamladı

Dernek Başkanı Hamdi Bayram, yaptığı açıklamada etkinliği duyurarak, "Giresun'un Keşap ilçesinden gelen hemşehrilerimizle bir araya gelmek, birlik ve dostluğumuzu pekiştirmek için bu özel gecede buluşuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Geceye, Kocaeli ve Giresun'dan katılacak konuklarla birlikte renk katacak.

Dernek Başkanı Hamdi Bayram, bu özel etkinliğin Kocaeli ve Giresun'dan gelen konuklarla bir araya gelerek, kültürel bağları güçlendirmeyi amaçladığını belirtti. Gece, birbirinden farklı coğrafyalardan gelen misafirlerin birlikte geçirecekleri anlamlı bir etkileşim ve dostluk platformu olacak.

*Gece, yerel yöresel sanatçıların da sahne alacağı bir şölene dönüşecek.*

Dernek Başkanı Hamdi Bayram, etkinlik kapsamında bölgenin yetenekli sanatçılarını ağırlayarak, katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacaklarını belirtti. Yerel sanatçıların sahne alacağı bu özel gece, geleneksel kültürlerin bir araya geldiği bir platform olacak.


Cumartesi 23.6 ° / 12.4 °
Pazar 23.2 ° / 11.2 °
Pazartesi 23.6 ° / 11.1 °