Asiye'nin Mekanı, Ramazan Ayına Özel Zengin İftar Menüsüyle Misafirlerine Lezzet Şöleni Sunuyor

Beylikbağının sevilen lezzet noktalarından Asiye'nin Mekanı, Ramazan ayına özel olarak hazırladığı iftar menüsüyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Beylikbağı Mahallesi 12.03.2024 01:00:00 1152 0
Asiye

Beylikbağı'nın  sevilen lezzet noktalarından Asiye'nin Mekanı, Ramazan ayına özel olarak hazırladığı iftar menüsüyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Kaliteli ve taze malzemelerle hazırlanan zengin iftar menüsü, lezzet tutkunlarının damaklarını şenlendirecek.

İftar menüsünde yer alan özel lezzetler arasında başı çeken ise balık ızgara. Asiye'nin Mekanı'nın ustaları tarafından özenle hazırlanan balık ızgaranın yanı sıra çorba, meze tabağı, garnitür, salata, tatlı ve içecek gibi birbirinden lezzetli seçenekler de sunulacak.

Ramazan ayının manevi atmosferinde sevdikleriyle bir araya gelerek iftar keyfi yaşamak isteyenler, Asiye'nin Mekanı'nda unutulmaz bir deneyim yaşamaya davet ediliyor. Misafirlerin rahat ve konforlu bir ortamda iftarlarını geçirebilecekleri Asiye'nin Mekanı, aynı zamanda özel grup rezervasyonlarına da açık.

Ramazan Ayına Özel İftar Menüsü ile ilgili daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için iletişim bilgileri aşağıda yer alıyor.

İletişim Bilgileri:
Adres: beylikbağı Mahallesi Yavuz Selim Caddesi Güldüren Ekmek Fırını karşısı
Telefon: [+90 532 453 17 32


 


Cumartesi 18.9 ° / 9.2 °
Pazar 13.2 ° / 10.1 °
Pazartesi 15.2 ° / 10.9 °