Denizciler Navser Marin öncülüğünde bu sene de HARL DÖNER'DE buluşutu.

Navser Marin Yönetim Kurulu Başkanı İskender Civil, Denizcilik camiasına Ramazan ayı dolayısıyla Gebze'deki Harla Restorant'da iftar yemeği verdi. Yemeğe Navser Marin yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

Gündem 4.04.2023 13:27:28 437 0
Denizciler Navser Marin öncülüğünde bu sene de HARL DÖNER


 

Civil, yemekte  yaptığı açıklamada, "Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır ve biz müslümanlar'in en kutsal ayıdır. İnancımız, örf ve adetlerimiz gereği, yedirmek içirmek,ikram etmek bu toprakların en büyük ve en önemli degerlerinden biridir. Bizlerde bu kıymeti ve kutsiyeti çok büyük ve özel ayı covid süreci haric en güzel şekilde yıllardır sürdürdüğümüz ve gelenekselleşen, gemi armatör firmalarımız ve çalışan personelleri başta olmak üzere gemilere sektörde çeşitli hizmetleri sunan yıllardır aynı havayı teneffüs ettiğimiz iştiraklerimiz kardeş şirketlerimiz müşteri ve dostlarımızı bir araya getirerek "Baki kalan bu kubbede bir hoş seda imiş"  sözünü her daim canlı tutmak adına bir araya gelmiş bulunuyoruz. 

   Genelde Istanbul Tuzla başta olmak üzere gerçekleştirdiğimiz bu buluşmaları geçen ramazan ayında yine aynı zamanda kendi işletmemiz olan HARLA'da sürdürmekteyiz. Uzaktan yakından katılım sağlayan,çok isteyip sektörün getirdiği sorumluluk sebebiyle aramızda bulunamayacak olan fakat tüm kalbi muhabbetleri  bizlerle olan bütün değerli dostlarımıza  teşekkür eder herbirine sağlık ve sıhhat dilerim...

Navser Marine 2009 dan bu güne denizcilik başta olmak üzere inşaat ve gıda alanlarında faaliyetler gostermekte dir..


Perşembe 21.5 ° / 11.8 °
Cuma 16 ° / 12 °
Cumartesi 13.9 ° / 10.6 °