Gebze Belediye Meclisi Adayı Mustafa Önal'a Hemşehrilerinden Coşkulu Karşılama

Gebze'nin sevilen isimlerinden ve AK Parti'nin deneyimli siyasetçisi Mustafa Önal, Giresun Yağlıdereli hemşehrileri tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Beylikbağı Mahallesi 25.03.2024 11:49:00 840 0
Gebze Belediye Meclisi Adayı Mustafa Önal

Gebze'nin sevilen isimlerinden ve AK Parti'nin deneyimli siyasetçisi Mustafa Önal, Giresun Yağlıdereli hemşehrileri tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Kocaeli Giresun Yağlıdereliler Derneği'nin Beylikbağı mahallesinde düzenlediği buluşmada Önal, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve birçok önemli isimle bir araya geldi.

Dernek Başkanı Engin Güngör'ün yaptığı açılış konuşmasında, Mustafa Önal'a verdikleri tam desteklerini dile getirerek mecliste görmek istediklerini belirtti.

Önal ise konuşmasında, hemşehrilerinin sıcak karşılmasından dolayı mutluluğunu dile getirerek, Gebze ve bölgesi için Başkan Zinnur Büyükgöz ile birlikte daha fazla çalışacaklarını vurguladı.

Başkan Büyükgöz ise konuşmasında Giresunluların her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, bu dönem özellikle Beylikbağı bölgesine daha fazla değer vereceklerini söyledi.

Gebze'de siyasetin nabzını tutan isimlerin bir araya geldiği bu buluşma, Mustafa Önal'ın meclis üyeliği adaylığı için büyük destek gördü. Hemşehrileri, onun Gebze için önemli bir değer olduğunu bir kez daha gösterdi.


 


Cumartesi 18.9 ° / 9.2 °
Pazar 13.2 ° / 10.1 °
Pazartesi 15.2 ° / 10.9 °