Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas, Hemşehrileriyle Toplandı

Giresunlu Meclis Üyesi Aday Adayları, Federasyon Başkanı Mehmet Elmas Önderliğinde İstişare Toplantısında Buluştu

Siyaset 23.01.2024 17:45:00 756 0
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas, Hemşehrileriyle Toplandı


 Birleştirici Vizyonla Geleceğe Yürüyor
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas, 31 Mart Yerel Yönetim ve Mahalli İdareler Seçimleri'nde meclis üyesi aday adayı olarak bulunan Giresunlu hemşehrileri ile dün akşam Federasyon merkezinde bir araya geldi.

 Elmas'ın birleştirici konuşması, hemşehrileri arasındaki dayanışma ve güveni pekiştirdi. 

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas, 31 Mart Yerel Yönetim ve Mahalli İdareler Seçimleri'nde meclis üyesi aday adayı olarak bulunan ve şu anda mevcut meclis üyesi olan Giresunlu hemşehrileri ile dün akşam Federasyon merkezinde bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi
Mehmet Elmas, birleştirici bir vizyonla yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "Sevgili hemşehrilerim, bugün burada bir araya gelerek birbirimize olan güvenimizi ve dayanışmamızı bir kez daha pekiştirmek adına bulunuyoruz. Bizler, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu olarak bir aile olmanın gücünü hissediyoruz. Geleceğimizi birlikte şekillendirmek, ilçemizi daha yaşanabilir kılmak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha başarılı olacağız. Siz değerli meclis üyeleri aday adaylarına da teşekkür ederim; çünkü hep birlikte, halkımıza daha iyi hizmet etmek için buradayız." Dedi.

Toplantıya katılan meclis üyeleri aday adayları arasında Cemil Kalyoncu, Mustafa Ateş, Ayhan Yılmaz, Mustafa Önal, Erhan Bölük, Ilhan Avutman, Zekiye Ayrilmaz, Ufuk Sarı, Aslan Yılmaz, Mahmut Yandık, Abdullah Kahraman, Cemal Aydın, Ömer Kaşık, Mehmet Baba, Şaban Demir ve Barış Kurt yer aldı.


Perşembe 21.5 ° / 11.8 °
Cuma 16 ° / 12 °
Cumartesi 13.9 ° / 10.6 °