Kocaeli Yağlıdereliler Derneği depremzederin yanında

Kocaeli Giresun yağlıdereliler derneği 2 gün de topladıkları yardımları 1 tır ve birtane de kamyonet olmak üzere AFAD koordinasyonunda deprem bölgesine gönderildi.

Yaşam 8.02.2023 15:47:00 553 0
Kocaeli Yağlıdereliler Derneği depremzederin yanında

Kocaeli Giresun Yaglıdereliler Derneği 2 gün de topladıkları yardımları 1 adet  tır ve bir adet kamyonet olmak üzere AFAD koordinasyonunda deprem bölgesine gönderildi.

İki gün öce 10 İlimizde meydana gelen merkez üstü Kahramanmaraş ' olan, 10,6 ve 10,7 şiddetindeki deprem sonrasında, Ülke genelinde ilan edilen yardım seferberliğine, Kocaeli 'de yaşayan hemşeri dernekleri ve vatandaşlar anında yardım toplam seferberliğine  başladı.

Bu bağlamda ‘’Kocaeli Giresun Yaglıdereliler Derneği'de başlattığı insani yardım toplama çalışmasında Afet bölgesine AFAD organizasyonu ile deprem bölgesine gönderildi.'' Dernek başkanı Mustafa karagöz, Gazetemize yaptığı açıklama da;  Dernek olarak depremin ilk anından itibaren afet bölgesindeki vatandaşlarımız için Yönetim kurulu arkadaşlarımız ve Yağlıdere ilçemizin köy dernekleri ile organizemizi gerçekleştirdik . Bugünde yarında taki devletimiz dur diyene kadar yardımlarımız devam edecek. Yardımlar konusunda tüm halkımızı temel ihtiyaç malzemeleri getirmelerini buradan belirtmek istiyorum.'' Dedi.


Perşembe 21.5 ° / 11.8 °
Cuma 16 ° / 12 °
Cumartesi 13.9 ° / 10.6 °