KOÇLU KÖYÜ KONGREYE GİDİYOR

Giresun Yağlıdere Koçlu Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kongre hazırlıklarına başladı.

KÜLTÜR 26.03.2021 21:27:49 918 0
KOÇLU KÖYÜ KONGREYE GİDİYOR

Giresun Yağlıdere Koçlu Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kongre hazırlıklarına başladı.

Merkezi Gebze Ulus Mahallesinde bulunan Giresun Yağlıdere Koçlu Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kongre  hazırlıklarına başladı.

Koçlu köyü dernek başkanı Kenan Can Gazetemize yaptığı açıklamada: Kongre'de başka aday çıkmaz ise yine adayım, hemşerilerim devam etmem konusunda sağolsunlar destek vereceklerini gerek sosyal medya'dan gerekse arayarak dile getiriyorlar.

Kenan Can Pademidn dolayı bir yıldan fazla bir zamandır elimiz kolumuz bağlandı, yapmak istediğimiz bir çok güzel projeleri gerçekleştiremedik, ancak yeniden fırsat verilemesi durumunda hem köyümüz hemde burada yaşayan hemşerilerimiz için güzel işler yapacağımız pandemi engeli nedeniyle yapamadığımız projeleri hayata geçireceğiz ancak Pandemi böyle giderse tabi yine istemeyerek projelerimizi ertelemek durumunda kalacağız.

Buradan sizin aracılığınızla Köylülerimizi 30 Mart Salı günü Saat:13:00 ile 14:00 arasında Ulus Mahallesi Topal Osman Ağa Caddesi üzerinde yer alan dernek merkezinde  yapacağımız kongremize katılmalarını önemle arz ederim. dedi.

 


Cumartesi 23.6 ° / 12.4 °
Pazar 23.2 ° / 11.2 °
Pazartesi 23.6 ° / 11.1 °