KOGİDEF ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU

Kocaeli Giresunlular Federasyonu Dün akşam MİL.DİYANET SEN Kocaeli Şube başkanı Halil Fıngaloğlu ile birlikte organize ettikleri Üniversiteli öğrencilere adına verilen İftar yemeğinde bir araya geldiler.

Kültür Sanat - Etkinlik 15.04.2022 11:14:53 718 0
KOGİDEF ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU

Kocaeli Giresunlular Federasyonu Dün akşam MİL.DİYANET SEN Genel başkan yard. aynı zamanda Kocaeli Şube başkanı Halil Fıngaloğlu İzmit ARIZLI Camii avlusunda Kocaeli Üniversitesinde okuyan Öğrenciler onuruna İftar yemeği verdiler.

İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Mehmet Elmas; ''Gençler bizim geleceğimizdir. vatanı, milleti ve dini değerleri için mücadele eden tüm gençlerimizin her zaman yanlarında olduk olmaya devam edeceğiz.'' Dedi.

KOGİDEF'den yapılan açıklama da ise: ''Bu akşam Kocaeli Üniversitesinde okuyan öğrencilerimize verdiğimiz iftar ile İzmit ARIZLI camii avlusunda aynı sofrada buluştuk. Yönetim Kurulu başkanımız Mehmet ELMAS ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Halil FINGALOĞLU hocamızın organizesi ile gerçekleşen iftarda gençlerimizle hasbıhal edip dualar eşliğinde orucumuzu açtık. Maddi manevi emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah Kabul eylesin.'' Denildi.


Perşembe 21.5 ° / 11.8 °
Cuma 16 ° / 12 °
Cumartesi 13.9 ° / 10.6 °