Sınırlılar Derneği, Yeni Başkanını Seçti: Metin Maraş Göreve Getirildi

"Giresun Yağlıdereliler Derneği'nde Gerçekleşen Kongrede Yapılan Seçimde Yeni Bir Döneme Adım Atıldı"

Ulus Mahallesi 21.01.2024 18:46:00 868 0
Sınırlılar Derneği, Yeni Başkanını Seçti: Metin Maraş Göreve Getirildi

Giresun'un Yağlıdere ilçesine bağlı Sınır-Yeşilpınar-Derindere Köyleri yardımlaşma derneği, 14. olağan kongresinde yeni bir liderle tanıştı. Gebze Ulus Mahallesi'nde bulunan derneğin uzun süredir başkanlığını üstlenen Ali İhsan Aksu'nun aday olmadığı bu seçimde, ilahiyatçı Metin Maraş ve ekibi dernek başkanlığına oybirliği ile seçildi.

Başkan Maraş, gençlere odaklı yeni bir döneme geçiş yapacaklarını ifade ederek, gezi programları, kültür söyleşileri, yöresel etkinlikler ve gurbetteki hemşerilerle dayanışma çalışmalarına hız vereceklerini belirtti. Derneğin maddi bir amacı olmadığını vurgulayan Maraş, tamamen gurbetteki hemşerilerin birlik ve beraberlik içinde yardımlaşma ve dayanışma ortamını sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Eski başkan Ali İhsan Aksu, görev süresinde gerçekleştirilen projeleri sunarak teşekkür konuşması yaptı. Programa, Tuzla Belediyesi başkan danışmanı Hüseyin Koca, Çayırova belediye başkan aday adayı Paşa Ali Elmalı, Beyikbağı Muhtar adayı Osman Şahin ve Ulus Mahallesi muhtar adayı Bayram Demir de katılım gösterdi. 


Perşembe 21.5 ° / 11.8 °
Cuma 16 ° / 12 °
Cumartesi 13.9 ° / 10.6 °