Suat DEMİR, Kocaeli Deva Partisi Milletvekili Aday Adayı oldu.

Suat DEMİR ; Kocaeli 'den Deva Partisi milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Siyaset 24.03.2023 15:16:00 321 0
Suat DEMİR, Kocaeli Deva Partisi Milletvekili Aday Adayı oldu.

Kocaeli Deva Partisi Milletvekili aday adayı Suat DEMİR 1989'da esnaf bir ailenin üç çocuğunun ortancası olarak Giresun Merkez’de doğdu, Gebze'de yaşıyor. İlköğretim ve lise eğitimimi Giresun’da tamamladı. Ardından Giresun Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden 2011 yılında mezun oldu. Şu anda Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde son sınıf öğrencisi ve bekardır.

İş Deneyimleri

İş hayatında da birçok farklı alanda çalışma deneyimi oldu. 2012 yılında Türk Telekom Müdürlüğü'nde Ekip Lideri olarak görev yaptı. Daha sonra 2013 yılında TÜBİTAK Bilgem - Bilgi ve Bilişim Teknolojileri Başkanlığı'nda bilgi işlem personeli olarak çalıştı. 2016 yılında Nestle Türkiye'de Müşteri Hizmetleri Biriminde birçok farklı görev üstlendi ve halen Nestle Türkiye'de çalışıyor.

Sosyal Çalışmalar

Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), AFAD Gönüllüsü, Gönüllü İtfaiyeci ve Amatör Telsizcilik Sertifikalarına sahibi. Ayrıca Uysar Arama Kurtarma'nın kurucularından ve Kocaeli Giresunspor Taraftarları Derneği'nin başkan yardımcılığını yürütüyor. Çepni Boyu Derneği, Gebze Giresun Derelililer Derneği'nde üyeliğimin yanı sıra Türkiye genelindeki Giresun hemşeri dernek ve federasyonlarda aktif rol alıyor. Ayrıca insanı yardım kuruluşları ve topluluklarında gönüllü olarak görev almakta

Siyasi Hayatı

Siyasi hayatıma 2007 yılında AK Parti Gençlik Kolları'nda başladı, 2013 yılına kadar aktif siyaset yaptı. 2020 yılında ise DEVA Partisi'nin kuruluşunda yer aldı ve şu anda Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif siyasi hayatınaa devam ediyor.


Perşembe 21.5 ° / 11.8 °
Cuma 16 ° / 12 °
Cumartesi 13.9 ° / 10.6 °