Ulus Mahallesi'nde Heyecan Dorukta: Gazeteci Mustafa Can Güçlü AZA kadrosu ile geliyor

Ulus Mahallesi'nde seçim heyecanı dorukta! Gazeteci Mustafa Can, muhtarlık için destek arayışlarını sürdürüyor.

Ulus Mahallesi 21.03.2024 01:24:00 8133 1
Ulus Mahallesi

 

 Seçime sayılı günler kala, sivil toplum kuruluşları başkanları ve mahallenin ileri gelenleriyle birebir görüşmeler yaparak destek almaya devam ediyor. Mustafa Can, özellikle gençlerin ilgisini çekerken, diğer muhtar adayları arasında öne çıkıyor. Projeleriyle dikkat çeken Mustafa Can'ın öncelikli hedefleri arasında gençlere yönelik eğitim projeleri bulunuyor. İlkokul, ilköğretim ve lise çağındaki öğrencilere yönelik çalışmalarıyla mahalle gençlerinin desteğini kazanmayı hedefliyor.

Mustafa Can'ın projeleri arasında engellilere yönelik ve yaşlılara yönelik sosyal projeler de bulunuyor. Engelliler için erişilebilirlik ve katılımı artırıcı projeler geliştirmeyi planlıyor. Ayrıca yaşlıların sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını teşvik edecek programlar düzenlemeyi amaçlıyor.

Mustafa Can'ın en dikkat çeken projelerinden biri ise mahalleye kuracağı derneğe üye olan tüm mahalle sakinlerinin yararlanabileceği indirimli kart projesi. Bu proje, mahalle halkının ihtiyaçlarını karşılamak ve birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla büyük bir heyecanla bekleniyor.

Halk, özellikle Mustafa Can'ın 25 yıldır siyasetin içinde aktif rol alması ve gazetecilik tecrübesinin, mahalle sorunlarının çözümünde önemli bir rol oynayacağını göz önünde bulundurarak Mustafa'nın adaylığını ön plana çıkarıyor. Ulus Mahallesi sakinleri, Mustafa Can'ın deneyimi ve vizyonuyla mahalleye yeni bir soluk getireceğine inanıyor ve seçimde büyük bir ilgiyle desteklemeye hazırlanıyor.

 


Hüseyin Gülenç
23.03.2024 01:10:09
Bir Bartın Ulus lu olarak Ulus mahallesi muhtar seçimlerinde başarılar dilerim.

Cumartesi 18.9 ° / 9.2 °
Pazar 13.2 ° / 10.1 °
Pazartesi 15.2 ° / 10.9 °