YAĞLIDERELİLER İSTANBUL'DA BULUŞTU

İstanbul Yağlıdereliler Derneğinin düzenlediği İftar yemeği, Zeytinburnu Tirebolu derneğinde gerçekleşti.

Kültür Sanat - Etkinlik 24.04.2022 16:34:16 1039 0
YAĞLIDERELİLER İSTANBUL
İstanbul Yağlıdereliler Derneğinin düzenlediği İftar yemeği, Zeytinburnu Tirebolu derneğinde gerçekleşti.
 
Başkanlığını Özer Kahveci 'nin yaptığı İstanbul Yağlıdereliler Derneği 2 yıllık aradan sonra ilk iftarını yoğun katılım ile hemşerileri ile bir araya geldi.
 
''YEMEĞE GİRESUNLU SİYASİLER ve STK'lar YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ''
 
Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, CHP İstanbul milletvekili Emine Gülüzar Emrecan, ve Zeytinburnu Belediyesi başkan yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Fatih Aydoğan, Zeytinburnu Belediyesi MHP Meclis üyesi Reşat Ok, CHP Meclis üyesi Beste Dede KOGİDEF Başkan vekili Şenol Çolak, başkan yardımcısı Selami Ede, Umut Bükü köyü dernek başkanı Mustafa Kütük, Sınır,Derindere dernek başkanı Ali İhsan Aksu Gazeteci Çepni Mustafa Can ve bir çok STK başkanı temsilcisi yemeğe katılım sağladı.
 
Başarılı dernek başkanı Özer Kahveci gazetemize yaptığı açıklama da; '' Özlemişiz, hemşerilerimiz ile yine yeniden bir arada olmanın nasol bir tarife sığacağını anlatamam ben kendi adıma çok ama çok mutluyum. Arkadaşlarımız iel beraber bu sofrayı kuraraken yorulduk ancak yememeğe katılımı gördüğüm zaman tüm yorgunluğumuz hem arkadaşlarımın hemde benim yorgunluğum kalmadı. İnşallah yazın yine güzel bir organizasyonla hemşerilerimizi bir araya getirmeyi planlıyoruz, bu konudaki gelişmeleri netleştiği zaman kamoyuna hemşerilerimizle paylaşacağız. ''Dedi.
 
Yemeğe Mütavezi kişiliği ile tanınan, her zaman hemşerilerinin yanında olan her zaman destek sağlayan İş İnsanı KOÇEL ÇELİK Firmasının sahibi Metin Koç beyde katılım sağladı.

Çarşamba 24 ° / 11.7 °
Perşembe 21.5 ° / 11.8 °
Cuma 16 ° / 12 °