Yağlıdereliler Derneği, Kahvaltı Programıyla Bir Araya Geldi

Beylikbağı bölgesinde faaliyet gösteren Kocaeli Yağlıdereliler Derneği, bugün düzenlediği kahvaltı programıyla üyelerini bir araya getirdi.

5.03.2024 00:16:00 334 0
Yağlıdereliler Derneği, Kahvaltı Programıyla Bir Araya Geldi

 Programın ev sahipliğini yapan dernek başkanı Engin Güngör, katılımcılara teşekkürlerini iletti ve birlikte keyifli bir sabah geçirmenin mutluluğunu paylaştı.

Kahvaltı programına, Yağlıdere Belediye Başkanı, AK Parti Belediye Başkan Adayları, Üçtepe AK Parti Belediye Başkan Adayı, Kocaeli Giresun Federasyon Başkanı, Kocaeli Giresun Dernekler Birliği Başkanı, Tuzla Giresunlular Dernek Başkanı, İstanbul Yağlıdereliler Dernek Başkanı, Çayırova Bağımsız Belediye Başkan Adayı, STK Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve birçok Yağlıdereli vatandaş katıldı.

Güngör, kahvaltı programı öncesinde yaptığı açıklamada, "Bugün bir araya gelerek bu güzel sabahı paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk. Hep birlikte güzel anılar biriktireceğimiz bir kahvaltı programı olmasını diliyorum" dedi.

Kahvaltı programı, lezzetli kahvaltı çeşitlerinin sunulmasıyla başladı ve katılımcılar arasında keyifli sohbetlerle devam etti. Dernek üyeleri, geçmişten gelen hatıraları paylaşarak birbirleriyle daha da yakınlaştılar.

Programın sonunda Güngör, katılımcılara teşekkür ederek, birlikte geçirdikleri keyifli zaman için minnettarlığını ifade etti ve gelecek etkinliklerde bir araya gelmeyi dört gözle beklediklerini söyledi.
 


Cumartesi 18.9 ° / 9.2 °
Pazar 13.2 ° / 10.1 °
Pazartesi 15.2 ° / 10.9 °