engine


BEYLİKBAĞI'NIN YOKLARI

BEYLİKBAĞI'NIN YOKLARI


Sevgili dostlar; Yazıma başlamadan önce başlıkta da belirttiğim üzere '' BEYLİKBAĞI'NIN YOKLARI'' Ne anlama geliyor diye düşünebilirsiniz...

Evet uzun zaman sonra köşe yazısı yazmaya karar verdim. Bu köşe yazımda Mahallemizin kronik çözülmesi gereken çözülmeyi bekleyen bazı başlıca sorunlara değineceğim.

1- Ve en önemli sorun Topal Osman Ağa caddesi;

Bu cadde uzun yıllardır mahallelilerin prestij cadde olarak büyük beklenti içinde olduğu bir cadde oldu ancak şimdi tüm ümitlerin yerlebir olduğu tozun toprağın ve mayın tarlası gibi olması hasebiyle Halkın siyasilere ve mahalle'nin ileri gelenlerine sürekli beddua okudukları bir cadde haline geldi.

Öyle ki; Koskoca Kocaeli Büyükşehir belediyesi nasıl bir ihale yapıyorsa ihaleyi alan firma işi bitirmeye ramak kala iflas ediyor ve tüm işi eline yüzüne bulaştırarak halktan 7 sülalesine her an her dakika dua ettiriyor...

Cadde konusuna inşallah en kısa zamanda yapılır ümüdiyle burada nokta koymak istiyorum.

2- Sarı Cami meydan projesi; Bu proje mahallenin merkezinde büyük hayaller büyük umutlar ile beklenilen meydan projesi yerini ümitsizliğe bırakarak,adeta kırdı parçaladı.

Peki ya camiye ne demeli ? yapanların yaptıranların öncülük edenlerin içlerine siniyor mu? siniyorsa bizlik birşey yok!

3- Meclis Üyesi arkadaşlar;

7 Mahalleyi temsilen halkın oy verip seçtiği Meclis üyeleri'ni kaç kişi tanıyor? Kaç kişi'nin derdine derman olmuşlar? Mahallenin hangi sorunlarına eğilip çözüm yolu aramışlar? Varlar mı yoklar mı buna siz karar verin.