Tarih: 14.08.2024 01:37

Beylikbağlılar Derneği Başkanı Barış Şerifoğlu'ndan Sert Mesaj

Facebook Twitter Linked-in

 

Beylikbağlılar İlim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği (BİKSYD) Yönetim Kurulu Başkanı Barış Şerifoğlu, dernek faaliyetlerine ve yönetim anlayışına dair önemli açıklamalarda bulundu. Şerifoğlu, Beylikbağı’na hizmet etme konusunda tavizsiz olduklarını belirterek, makam ve mevki sahiplerine uyarılarda bulundu.

"Kimse, ama hiç kimse, Beylikbağı'nda insana dokunmayan el, dil ve kalp ile bu süreçte yer alamaz," diyen Şerifoğlu, dernek yönetimi olarak insanlığa hizmeti esas aldıklarını vurguladı. Makamın bir lütuf değil, büyük bir sorumluluk olduğunu ifade eden Şerifoğlu, "Makam sahiplerinden insanlık adına ne lazımsa istiyoruz. Beylikbağı’na hizmet etmek isteyen herkes, işsizi işe, aşsızı aşa kavuşturmalı, garibana baba, yetime amca olmalı," şeklinde konuştu.

Şerifoğlu, sözlerinin devamında dernek üyelerine ve Beylikbağı halkına seslenerek, "Herkes, bu saatten sonra olan her şeyin sorumluluğunu taşımaktadır. Hiç kimse yalnız değildir," ifadelerini kullandı. Derneğin gücünü halktan aldığını belirten Şerifoğlu, tüm Beylikbağlıları birlik ve dayanışma içinde olmaya davet etti.

Barış Şerifoğlu, açıklamalarını "Herkesi Yüce Rabbim'in selamı ile selamlıyorum," diyerek sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —