Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı: Yardımlar Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla, yardım talepleri konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Cumhuriyet Mahallesi 23.08.2024 02:02:00 172 0
Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı: Yardımlar Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

 

Muhtar Kıldacı, kira ödemeyen, düzenli geliri olan, arabası bulunan ve bedensel sağlığı yerinde olan kişilerin erzak veya yardım taleplerinde bulunmamasını istedi. Bu gibi durumlarda yardım talep edilmesinin, gerçekten ihtiyaç sahibi olan kişilerin hakkına göz dikmek anlamına geldiğini belirtti.

 

Kıldacı, muhtarlık olarak yardım taleplerini titizlikle değerlendirdiklerini ve yalnızca gerçek ihtiyaç sahiplerine destek verdiklerini vurguladı. Yardımların, yardımsever vatandaşların emanetleri olduğunu belirten Kıldacı, bu emanetin büyük bir vebal taşıdığını ifade ederek, kendisinin ve değerli ekip arkadaşlarının (azalarının) bu vebale girmeyeceklerini söyledi.

 

Kış aylarının yaklaştığını ve okulların açılmak üzere olduğunu hatırlatan Kıldacı, ilerleyen zamanlarda yardımsever vatandaşların desteklerine daha fazla ihtiyaç duyacaklarını belirtti. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşların kendisiyle iletişime geçebileceğini ifade eden Kıldacı, iletişim numarasını da paylaşarak çağrıda bulundu:

 "0537 860 2275."

Muhtar Kıldacı, son olarak yaptığı açıklamada, yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının önemine dikkat çekerek, saygı ve teşekkürlerini iletti.


Cumartesi 24.7 ° / 16.6 °
Pazar 23.6 ° / 16.4 °
Pazartesi 23.4 ° / 15.1 °