Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın'dan Dikkat Çeken Sosyal Medya Paylaşımı

Gebze'de bir şube müdürünün daire başkanlığına terfi etmesi sonrası, Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın'ın sosyal medyada yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Ulus Mahallesi 4.09.2024 01:40:00 556 0
Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın

 

 Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın, sosyal medya paylaşımıyla bürokrasideki terfileri eleştirdi. Yaptığı açıklamalar, belediye ile arasında gerilim yaratabilir.

Gebze Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın, yaptığı son sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Akın, Gebze'de bir şube müdürünün daire başkanlığına terfi etmesini tebrik ederken, aynı zamanda bazı kişilerin bu tür terfilerde çocuklarını işe yerleştirme çabalarını eleştirerek "yalakalık" ifadesini kullandı.

Akın’ın, "Ben hizmet adamıyım, Ben hizmet alamadım. Anlayan anladı." sözleri, belediye içerisindeki bazı kişilere yönelik ciddi eleştiriler olarak algılandı. Bu paylaşım, hem Akın’ın kendi konumunu zor duruma sokabilir hem de belediye ile olan ilişkilerini olumsuz etkileyebilir. Akın’ın bu çıkışının, yerel yönetim ve kamuoyunda nasıl bir tepki yaratacağı merak konusu.

 

 

 


Cumartesi 24.7 ° / 16.6 °
Pazar 23.6 ° / 16.4 °
Pazartesi 23.4 ° / 15.1 °